on our way

Jaap & Ellen zorgen voor jouw bestelling

Bij het doorklikken naar onze Online Bestelpagina heb je de ruime keuze uit onze broodjes en catering.

ellen

De broodjes van Ellen zijn in een aantal variaties verkrijgbaar; pistolet of baguette, wit of meergranen en qua beleg hebben we alles vers van Jaap. Oftewel: wat Jaap in de specialiteitenwinkel boven verkoopt kan jij op je broodje bestellen! Daarnaast hebben we ook lekkere combinaties gemaakt. Zoals beenham speciaal en gezond Italia. Benieuwd naar deze broodjes of wat we nog meer hebben? Klik dan snel verder en wij maken met liefde jouw bestelling klaar.

Bezorgtijden

Wij bezorgen broodjes van maandag tot en met zaterdag. Bestel je vóór 10:00 dan zijn de broodjes tussen 11:30 en 12:30 bij jou. Bestel je na 10:00 leveren we jouw broodjes tussen 12.00 en 13:00. Bel ons om je levertijd af te stemmen als je later dan 10.00 bestelt.

Hou met bestellen echter altijd rekening dat bij drukte de broodjes 15 - 20 minuten voor of na je gewenste tijdstip geleverd kunnen worden. 

Bezorgkosten

Wij bezorgen in de de hele Hoeksche Waard. In Oud-Beijerland leveren we vanaf 7,50 met bezorgkosten 2,50, vanaf 12,50 bezorgen wij gratis. Buiten Oud-Beijerland zijn onze bezorgkosten in Nieuw-Beijerland, Heinenoord, Westmaas en Klaaswaal 2,50. Bij deze dorpen bezorgen wij bij een bestelling vanaf 25,00.

 

Betalingswijzen

We vragen je graag contant en als het mogelijk is gepast te betalen, met de pin of met iDeal bij het afronden van je online bestelling. 

Als bedrijf kun je ook op rekening bestellen. Dit graag in overleg met Jaap & Ellen. 

Je kunt je bestelling door ons laten bezorgen of zelf afhalen in de lunchroom. 

jaap

Jaap's catering maakt jouw weekend, feestje, vergadering of gewoon gezellige bijeenkomst helemaal af!

Van Japiepannen gevuld met lekkere kip, borrelplanken met verse kazen en vleeswaren tot onze eigen gemaakte luxe hapjes.

We hebben alles in huis en alles is daarom ook topvers!

Heb je speciale wensen? Samen regelen we dat! We vinden het erg leuk om met te samen te werken voor een geslaagde gelegenheid. Daarom luisteren we graag naar jouw wensen en helpen we je met het vermaken van jouw gasten door middel van onze catering.

Grote eter of kleine genieter? Al onze planken en pannen zijn in verschillende hoeveelheden te bestellen. 

Bezorgkosten

Je kunt je bestelling in de winkel op komen halen. Daarnaast bezorgt Jaap zijn catering ook over de hele Hoeksche Waard. De Japiepannen en borrelplanken met kaas en/of vleeswaren kunnen wij op jouw adres bezorgen. De bezorgkosten hiervoor zijn 3,50.
De borg voor de pannen en planken zijn 20 euro.

Bij het ophalen of leveren van je bestelling vind je altijd een instructie hoe je het beste kunt genieten van je plank of de werking van de Japiepan. 

Heb je trek gekregen en ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Klik dan hier en we laten je zien wat we jou te bieden hebben. 

Adres:

Jaap: Molendijk 31 

Ellen: Beneden Molendijk 14

           Oud-Beijerland, NL

Telefoonnummer

Jaap: 0186 - 616586

Ellen: 0186 - 616402

E-mailadres:

info@jaapenellen.nl

Volg ons ook op :

Neem Contact met ons op
Logo blauw recht.png

©2023 by Liselotte. Proudly created with Wix.com