top of page
Proosten met wijn

wijnproeverij

proost

Geregeld organiseert Jaap & zijn team een sfeervolle wijnproeverij met natuurlijk alleen de mooiste wijnen.
We laten je proeven van de wijnen die wij je te bieden hebben. Van een volle Italiaanse rode wijn tot een soepele, frisse witte wijn uit Zuid-Afrika en nog veel meer. Daarnaast openen wij ook sprankelende prosecco's  en heerlijke portwijnen.

Wist je dat ... de wijnen nog lekkerder worden als je weet waar ze vandaan komen. Daarom willen we je, terwijl je geniet, ook meer vertellen over onze wijnen. Daarom zullen onze wijnspecialisten je verrijken met hun kennis en ze zullen je smaakpapillen laten tintelen. Ze weten je smaak precies te peilen en daarom kunnen we jou garanderen dat jij met een tevreden gevoel onze wijnproeverij zal beleven. Je zult je favorieten wijnen tegenkomen, maar we dagen je ook zeker uit om kennis te maken met nieuwe pareltjes.

 

Daarnaast kun je genieten van onze luxe lekkernijen. We lopen rond met overheerlijke hapjes uit eigen keuken. Maar ook onze kazen ontbreken natuurlijk niet op zo'n schitterende avond. Daarom kun je altijd terecht bij de kaashoek met binnen- en buitenlandse kazen. Ons doel is dat jij optimaal geniet!

Ben je benieuwd naar onze afgelopen wijnproeverij? Lees dan onze blog en bekijk de foto's.

blog
wijnproeverij
wijn is fijn

wijn blog

Wil je nog nagenieten van de afgelopen wijnproeverij? Of ben je benieuwd hoe onze wijnproeverijen zijn?

Lees dan hier onze eerste blog over de afgelopen wijnproeverij 18 mei.

In de blog lees je onder andere de top 5 wijnen van de avond. Deze ranking is samen gesteld door de gasten. 

Wil je na het lezen van deze blog ook een wijnproeverij van ons meemaken?! Houd onze socials dan in de gaten want er komt zeker nog een wijnproeverij aan.

wijn gallerij

Bekijk hier alle foto's die zijn gemaakt van de wijnproeverij 18 mei 2022

bottom of page