top of page
IMG_9508.JPG

wijnproeverij

proost

Geregeld organiseert Jaap & zijn team een sfeervolle wijnproeverij met natuurlijk alleen de mooiste wijnen.
We laten je proeven van de wijnen die wij je te bieden hebben. Van een volle Italiaanse rode wijn tot een soepele, frisse witte wijn uit Zuid-Afrika en nog veel meer. Daarnaast openen wij ook sprankelende prosecco's  en heerlijke portwijnen.

Wist je dat ... de wijnen nog lekkerder worden als je weet waar ze vandaan komen. Daarom willen we je, terwijl je geniet, ook meer vertellen over onze wijnen. Daarom zullen onze wijnspecialisten je verrijken met hun kennis en ze zullen je smaakpapillen laten tintelen. Ze weten je smaak precies te peilen en daarom kunnen we jou garanderen dat jij met een tevreden gevoel onze wijnproeverij zal beleven. Je zult je favorieten wijnen tegenkomen, maar we dagen je ook zeker uit om kennis te maken met nieuwe pareltjes.

 

Daarnaast kun je genieten van onze luxe lekkernijen. We lopen rond met overheerlijke hapjes uit eigen keuken. Maar ook onze kazen ontbreken natuurlijk niet op zo'n schitterende avond. Daarom kun je altijd terecht bij de kaashoek met binnen- en buitenlandse kazen. Ons doel is dat jij optimaal geniet!

Ben je benieuwd naar onze afgelopen wijnproeverij? Lees dan onze blog en bekijk de foto's.

blog
wijnproeverij

Agenda

wat

Wijnproeverij

thema

"Groet de lente"

wanneer

20 maart 2024

waar

tijd

wijnglazen.png

deze aankomende wijnproeverij is volgeboekt

We hopen je de volgende wijnproeverij te ontmoeten || We houden je op de hoogte 

entree

wat je kan verwachten

Ook dit voorjaar organiseert Jaap samen met zijn team en wijn & kaas vertegenwoordigers een avond vol wijn en lekkernijen proeven. Op deze avond zal er een ruim aanbod van kwaliteitswijnen aanwezig zijn. Wijnkenners zullen je begeleiden door de verschillende smaakpaletten van wijn. Zodat je jouw beste wijnen eruit kunt halen. Beleef een gezellige en leerzame avond en bereid tegelijkertijd je wijnvoorraad aan met zelf gekozen top wijnen.

Uiteraard zullen wij ook deze avond je smaak verrijken met onze huisgemaakte hapjes. Ook zal onze kaasspecialist met mooie kazen en dipjes je smaakpupillen laten tintelen. Dat beloofd dus op en top genieten. 

 

20 maart zal deze avond plaatst vinden, dus zet die alvast in de agenda. Op het moment kan je je nog niet aanmelden, dit komt later. Houd onze socials en website daarom vooral in de gaten voor meer informatie.

wijn is fijn

wijn blog

Wil je nog nagenieten van de afgelopen wijnproeverij? Of ben je benieuwd hoe onze wijnproeverijen zijn?

Lees dan hier onze eerste blog over de afgelopen wijnproeverij 18 mei.

In de blog lees je onder andere de top 5 wijnen van de avond. Deze ranking is samen gesteld door de gasten. 

Wil je na het lezen van deze blog ook een wijnproeverij van ons meemaken?! Houd onze socials dan in de gaten want er komt zeker nog een wijnproeverij aan.

wijn gallerij

Bekijk hier alle foto's die zijn gemaakt van de wijnproeverij 18 mei 2022 & 2023

bottom of page